Thursday, February 7, 2008

haNGouT ngAn BFF~~

bertemu lagi di petang yang panas iney~~
gitula adik2 yer~~
huhuhuh
tingtong neyh~~
tadi selepas menghantar barang di jitra i terus menuju ke rumah my BFF kat kangar tuh~~
dia baru sampai katanya pagi tadi~~
so g mak dia ajak lunch kat luar n then ada bersama kak pah aka kakak i gak la~~
i kan xder kakak~~
huhuhuh
pastuh kitorang balik umah~~
mulanya nak tgk citer bezanya cinta ezani belakon aka ali kami~~
huhuh sbb arituh masa jumpa dia dah pesan~~
sory la dear tak dapat tgk~~
tetiba!!!!
sambung balik cita kak pah ajak p tgk tiket bas kat as~~
sbb kat kgr dah abis uols~~
so pergi la dengan hati yang berat~~
gituuu!!!
hahahah
tgk la gmbar weols g jalan2 yek~~
poyo jew~~
hahahahaha

memoyokan diri~~

yay~~ dapat mcd walaupun balik kg~~
lagi statement poyo~~

kak pah n mumtazah~~

me n mumtazah BFF~~

weols bertiga~~

weols bertiga lagi :P~~

me lagi gambar poyo~~
akakaka~~
lepas tuh weols tatau nak g mana~~
lepak la cc~~
n then i pown menguploadkan la suma pic ini~~
gitu~~
poyo poyo hari poyo sedunia uols~~
hahahaha
tc esok nak balik s.alam dah~~
mlm nih kuar agik~~
huhuh
bubye adios~~
muahhhhXX


2 comments:

Megat Eusofe said...

lalalala
cuti2 malaysia
nak ikutttttttttttttttttttt !!!

zeryzamry said...

ishh bila nak update ni..penat mak tungguuu