Saturday, February 2, 2008

lePak2~~

hye uols~~
hari i sangat happy~~
dunno y~~
hahahaha
bermulanya hari pergi temna pojie servos keter kat sec 25~~
the nik ajak g kl teman dia beli kaen~~
pastuh tak tau nak g mane2~~
mcm2 tempat yang difikirkan~~
huhuhuh
akhirnya kami memilih untuk melepak di bangsar~~
feeling katanya~~
hurm~~
pergi la bangsar village~~
shoppin' lite2 jew~~
dah tuh berjalan2 la sini sana makan nasi lemak la apa la~~
n then we all terjumpa dengan syarul ezani tuh!!
ala ali citer KAMI tuh~~
ngan gf dia~~
comel~~
so amek la pic lite2~~
heheh
me n "ALI"

me ngan pojie


lepas tuh tak tau nak wat apa weols nak tunggu sy8 ngan angel kat pj~~
pastuh diorang takut lamnbat weols pon balik shah alam n lepak pakli~~
kejap g i nak balik perlis dah~~
besh2

adios~~
nanti i update gambar kat kampung yer~~

tata


2 comments:

Hariz Iskandar said...

taste sangat kat laki tuh...!!!
ko balek perlis ke? besnye, jeles!!!!
ko tau, aku baca entry ko pasal laptop ko rosak kan, keji sangat bak diturun bala segala bagai, nah sekali laptop aku pun rosak! kena virus xbleh boot katanya! boleh? dah la aku ada exam 2 hari lagi, begitu alasan untuk tidak study kan!! have fun in perlis ye!

::firdaliciousz:: said...

arghhh~!!!

hes hot!

damn hot!!

hahah

=P