Sunday, May 25, 2008

kEna rOmPak~~

last saturday i pergi ke kl~~
jenjalan ngan my fwen kat midval~
and then i nak balik la shah alam, before that g makan kat kfc dulu.. nasik ayam dia bestnya.. kenyang gila... huhuhu
pastuh i pon g la tggu bus kat bawah tuh...
there is cute guy there.. hahah bukan la cute gila babi ke... just nice jew~~
hahaha i cam tgk je la...
pastuh bus pon sampai la..
ramai la org kan nak naaekk... berebut katanya tolak tolak sini sana himpit2 raba2...
huhuhuh
yang best partnya i rasa ada org pegang backside i i ingat cam tak der aper la sbb himpt2 kan.. but then hati ini tergerak nak check pocket and....

hP i ilang!!!!!!!!!!!!!!!

omg omg omg!! dah kali yang ketiga i cakap lam hati i.. masalahnya hp tuh adalah hp 3310 yang dah berusia 6 tahun.. huhuhu
i pandang belakang i nampak that cute guy tunduk and then i tgk dlm tgn dia ada hp and it is MINE!!! like omg omg~~

i terus cam "hey! bak balik hp aku!! omg!!" malu la plak cam terasa women.. i rasa kalau lelaki lain dah terajang kan.... i cam nyesal sbb i tak jerit or tumbuk dia sbb dia kat bawah hahahah... and one more thing dia bole naek bas yang sama lepas i naek... ish ish tak malu btol... pastuh turun kat sec 2 jugak neyh~~
omg mmg muka tak malu! and then dia bole wat selambe je.. i geram sbb dia tak dapat pembalasan... tapi slah sendrik sbb tak jerit.. heheheh

i tggu bus seranas untuk ke sec 7.. and bump onto my fren yang nak balik sec 7 gak.. and bus pon sampai and that guy pon naek bus yang sama.. muka cam thailand2 yang keje kedai makan camtuh.. kan ada yang elok.. yang ni cam ok2 la... huhu pastuh masa nak naek tuh i cam cakap kuat2 kat kawan ponpuan i tuh yang tadi hp i nak kena curi ngan sorang budak mane tah naek bus yang sama ngan i... dia kat blakang.. im sure dia mesti dengar punya.. mampos la... ko jgn sampai aku jumpa ko ek... heheheh bantai!!

tuh je la uols~~ kita kena la beringat terutama skali masa nak naek bus tuh.. ramai snagt pick pocket sngt skang nih... hurm.. naseb baek la.. lau tak tak der hp lagi la aku~~ sedey la...
hahaha siap ko budak jangan sampai aku jumpa ko!!
huhuhuh

ingat la pesanan ini next time i tak nak pakai suar longgar2~~ kena pakai suar ketat baru cam ok x risau sngt~~ huhu

thats all for now~~
tc muahX!

3 comments:

Megat Eusofe said...

huik
mr kheme
mmg la me pergi sehari
but gie tgk site lorrr

lagi 2 minggu baru me pergi lagi
rombongan cik gayah
ehhh silap
rombongan DFC -3 hari 2 malam

aiyoooo
mmg mangkuk jamban guys yg curik your phone tu
mmg x-der perasaan tul
me tau camner perasaan bila handphone rosak or ilang
sure kita akan replace ngan handphone yg murah ( couse still fobia )
but if yg murah tu pun ader orang nak curikkk ..mmg orang tu CIPANNNN !!

like me..selalu letak wallet n dompet kat depan


next time
hati2 k

::firdaliciousz:: said...

babe!!

seriously?

you kene blaja martial art la..

ahaksz!

ps ~ uv been TAGGED

=)

Hariz Iskandar said...

ko boleh jerit je nyah? skang ko boleh nak kasi warning plak padahal takutkan. sudaaaah. time kena raba tuh mesti feeling merembes kan? suka la kan time2 cenggitu sekali tgk nak kena pau.. kesian mak hayyam..
motif sebab pakai seluar longgar? alasan nak pakai seluar ketat! nanti pakai seluar ketat sampai nampai veevee ok...