Monday, May 19, 2008

A veRy LOng anD tiRinG weEkeND~~

this weekend i have alot of thing to do.. after office last friday as i told u b4 we(17) going to BUBBA GUMP at the curve for a fare well party for the intern AUNHUA(nnt update pic).. best la.. the food is ok. the enviroment and everything.. i was so damn full sampai nak keluar balik.. and then V cannot send me back to office because they are going to karaoke and i dah xlarat.. V ask me to take his car back to the office.. and then i bukak tingkap and rosak!!!!!!!!!!!! omg i almost cry!! i dunno wat to do. nak call x der cre.. tak tau nak watpe.. nik tgh tguu i kat BLU INC.. and then i sampai at first i nak parking kat depan guard jew.. sbb tingkap rosak kan.. tapi lepas i tutup pintu lepas kuar kejap.. i cuba naek kan... NASEB baik boleh!!! ya allah aku dah nak menangis dah.. gila... hahahah


and then i got the invitation to "celebrate 20 years of house music" kat velvet underground.. mula si sha nak g and then tanak pulak penat shopping katanya... pastuh ajak syed pastuh tak nak plak.. hangin aku!! huhuhu but then tak pe la mmg kena tido awal pown sbb esok kena tolong nik for the fashion show...


at 830 bangun already.. get ready to be "ANne HathaWay" hahahah memula pergi breakfast ngan sy8, then g amek erina ngan intan kat mcd.. pastuh amik model2 mana tah yang fauzi guna kat lobi... pastuh amik ana PRM tuh kat banquet plak.. the g amek tinie kat sek7 petronas and last skali amik tg azura kat bawah hotel.. dengar cam amik jer la but then penat okay.. im not not complaining nik.. saje nak citer..

huhuhu pastuh tolong siap2kan.. g lepak sana sini jap bawak kan tinie g starbucks and she belanja me.. huhuh baek gak dia.. pastuh nik ajak balik umah jap.. pastuh kitorang siap2 i masuk la dalam banquet sri bestari kat intekma tuh... the show was ok until NIK ERWAN ROSELI's collection came out and it turn to be a blast... best gila tgk collection kat atas pentas... the baju the model... tinie and tg azura OMG!! we taking about attitude people... best gila diorang catwalk!! meremang bulu roma.. and rite after that we str8 away go back to bilik kat sana change because tg azura and tine kena rush gi genting for the MIssY eLLIot tuh... hurm.. finale nik bawak DILLA... and the best collection goes to NIK ERWAN ROSELI!!! congrats nik!!

me and tinie~

me and tg azura

intan

eryna

ana~~

dilla

tinie

tg azura~~

canteknya~~

nik menang~~


lepas tuh weols suma lepak kat pakli.. makan2 minum2.. and then balik terus tido.. smapi hari ahad.. huhuhu


hari ahad bangun... lepak2 jap and then g umah rizman... lepak2 sana... huhuhu...

semalam tak tau nak wat pa i kemas satu rumah... which is ruang tamu dapur, bilik I je and bilik air.... haha so penat meh... and then nik ajak g kuar jap and then ajak syed lepak kat bangsar pelita.. pastuh tak tau nak wat pe sye8 ajak tgk wayang... hurm. memula nak tgk narnia and i nak tgk what happen in vegas sorang and then diorang ikut i tgk what happen in vegas.. hahaha



tggu angel ngan izan datang pastuh diorang tgk narnia ngan rizman and the gang... and then balik tido huhuhu

thats all for now... huhuhu nanti update lagi k. tc uols
bubye

muaHxx

2 comments:

Hariz Iskandar said...

ada kurus ka?
tahun depan ko buat collection, buatla collection lingerie sama... boleh dak? harus uitm gempaq kan...

Megat Eusofe said...

Wah-wah
best nyerk
:P