Thursday, June 5, 2008

aPaLaH saLaH aKu~~


i tak tau apa salah i ngan dia dan i dont even know him... who the hell are you huh JUSTIN_RIGHTAM?? aku x kenal ko ko maki2 aku mcm2.. kalau dah jantan snagt tunjuk la ko tuh sapa! jgn jadi pengecut!! nak cakap org pondan la apa yang ko tuh bagus la sangat boleh maki2 org?? OMG kampungnya!!! ader sesapa kenal?? tlg bagitau la dia cermin diri sendiri.. ko tak bagi effect langsung dlm life aku la! ko ckp la apa pon~~ i dun mind~~ hahaha god bless me!!

3 comments:

SANDRA by sandra azwan said...

ee...hanjengnye budak tu!! so KPG!! MAK BAPAK DIE TAK AJAR KOT!!

qifa said...

helllo there...
die ader myspace... i cek pakai die nye id.....http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=37577407
huhu...

Megat Eusofe said...

sabar jerk
orang psycho macam tu jangan layan
mmg tiada otak kan

me baru kene semalam
ader sumebody kutk me kaw2 kat my own tag board
:(

even my blog punya comment box pun me dah letak security ahahahahahha

for me
orang yg kutuk2 tu smeua mmg jeles sebenarnya

tapi kurang ajar la kan
if dia cakap seolah2 dia kenal siapa kita ???
heyyo
tapi hakikat dia tu sapa ??
monyet dari hutan mana entah yg baru belajar guna pc

but 4 u my fren
jangan layan k smeua tu

yg penting
kitaorang yg kenal2 u macam tu jerk
pun tahu siapa kamu yg sebenarnya

:)

okies
senyum ceria k
duuuuu