Friday, June 20, 2008

I've bEen tAGGed~ 3 mGgU laLu~~

Me been tagged by Mr.F..."thank u so much, dan I telah meniru format u sebijik demi sebijik~~ "!!!! huhuh


The Rules:
1. Each blogger must post these rules first.
2. Each blogger starts with eight random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their eight things and post these rules. At the end of your blog, you need to choose eight people to get tagged and list their names.
4. Don't forget to leave them a comment telling them they've been tagged, and to read your blog.


ONE I nih orang yang sangat pelik sebenarnya.. huhu entah le nape I cakap camtuh.. I nih pelupa.. I already ilang wallet sekali and hp 2 kali.. amazing rite?? I mean kepelupaan ittew.. huhh tapi nak wat cemana dah takdir dah.. I pon dah balik kg mandi bunga suma dah.. huhuh tapi apakan daya.. suma tak jalan.. mmg I dah mcm tuh kot.. xley nak awat apa dah.. hehe


TWO My first handphone- nih I tiru firdaliciousz.. sapa suruh tagged i.. kan dah tiru.. huhu.. I dapat masa form 4.. tuh la my first fon..apa ke nama tah jenis dia sagem kot.. bapak I bagi.. masatuh dia bagi and then hp 3310 tgh in gila.. kumpul la dwet beli.. huhu pastuh takut kna marah sbb abiskan fdwet kat fon cakap la menang contest.. huhuh pastuh banyak la fon la bertukar.. tapi yang I terkilan hp Motorola v3x pink bapak I bagi ilang.. huhu sayang sngt font uh.. sorry abah.. huhh pastuh bebaru nih disebabkan fact yang first tadi I dah ilang my hp lagi.. huhuh dah la arituh nak kena rompak la pa la.. banyak citer hp I sebenarnya.. skang pakai hp nokia 7610 jew.. t upon ada org bagi pinjam.. huhu tq.. apa2 pon hp tuh penting.. tapi kadang2 I topup tapi tak guna pon kalau tak der saper nak dimesejkan.. huhu

THREE skang nih I baru reti pakai mesin fotostat and fax machine setelah 22 tahun atas muka bumi ini.. tuh pon sbb praktikal dekat seventeen magazine.. kalau tak sampai bila la aku nak reti pakai suma benda tuh.. huhuh ni la my first ever official keje la lebey kurang.. bf this cam keje lite2 jew.. huhu

FOUR I tau ramai yang tak suka ini but then I dunno y I suka. I suka bela kuku.. fetish ngan org yang berkuku panjang katanya.. tapi yang bersih la.. yang mcm chinese2 tu kan ada yang berseh punya.. tapi bukan la panjang mcm gila babi yang melengkung2 tuh.. biasa2 jew.. huhu tapi I suka la.. I penah ada pastuh I kaler kan mcm french manicure tapi kaler itam la.. bukan la puteh.. women sangt.. dan bermacam lagi la I wat ngan kuku i.. Tanya la kengkawan.. banyak yang menegur tetapi apakan daya dah suka.. pelik kan.. tapi kuku I tak la itam k… biasa2 je.. tak der la cantek sngt.. huhuh

FIVE I luv geek.. huhu sajer je bukan nak cakap pasal nih sebenarnya.. I luv fud.. lihat lah diriku begitu bermakna~~ haha I selalu makan benda yang sama saja di setiap kedai sperti di kedai tomyam hanya akan makan nasi goreng ayam goreng kunyit je.. tak tau nape.. mcd lak hanya Big mag at the moment nih.. pelik kan.. takut nanti makan yang laen tak sedap dah.. huhu kalau nasi campur pon sama.. hurm, pelik x? adakah aku di tagged hanya untuk menulis yang pelik2 ajer.. huhu

SIX otak pon kekadang tak betol.. kekadang suka diri begini.. kekadang nak kurus.. huuh tak tau mana satuh yg nak di capai.. akhirnya terkapai2.. huhuh simile katanya.. ada member kata tak yah.. diorang suka I cam nih.. tapi susah nak cari teman idop katanya.. ada la yang suka ngan I seadanya tapi tah mcm pelik jew.. kurang keyakinan diri plak.. I mmg camtuh.. kurang konfiden diri hanya konfiden bercakap jew.. haha~~ Yana kalau baca mesti cakap betol~~ :p

SEVEN I suka music gegila~~ seryes beb!! Music is my life.. ko bagi je la music apa pon.. mesti bole layan.. ada gak la yang tak leh.. hanya jauhari mengenal manikam.. motif!! Huhuh yang mcm black Sabbath tuh matilah aku nak dengar kan atau silkhannaz hahaha~~ tapi yg len suma bole indie,pop,house,rnb,jazz,country,apa ja cabaret suma bole.. huhuh asli also n yang etnik kreatif sama la.. rasanya org len pon macam tuh gak tapi I kan over.. huhu OVER! Eh lupa I ada baju tulis music is my life!! hehe again OVER!!

EIGHT entahla.. nak tulis apa pon tatau dah~ adakah kita di tagged untuk menulis tentang benda pelik ttg diri kita?? Tah la.. tak tau.. huhuh tapi I luv making frnes.. tuh jew.. kalau first jumpa org mesti I senyap tapi bila dah kenal sampai org tu annoying la kiranya.. Tanya Yana lagi btol x ?? hehe

Ed

Nik

V

Megat

Hatta

Zery

Jezmeen

Syed Faizal

1 comment:

Megat Eusofe said...

larikkkkkkkkk
me pun kene gak ??
wah

okies
but me tgh kemas2 baju nie
nak gerak to seremban

bawak diri sat

ye la
tiada apa lagi kat shah alam nie 4 me
:(

huuhuhuhuh

kecewa nie