Friday, June 13, 2008

sUmMeR sPLasH 2008

hye guys..
setelah beberapa lama tidak mengupdate dan mahu mengupdate tentang summer splash yang sudah berabad berlalu, baru mendpat peluang untuk mengupdate..
hahah but then banyak gambar yang tak dapat nak upload...
which i dunno y?
huhuhu tapi banyak gambar cantik yang nak masukkan tapi tak dapat..
later la kalau i dapat ubah format nya nanti i akan update yer untukl u uall.. hehehe(ye ke?)
pada hari itu i menjadi krew untuk event itu.. huhu best la tapi penat gila.. i also miss the band performance because i was handling the crowd yang tak dapat masuk.. OMG mereka sngt ganas..

look at the queue!

masa i naek kat atas tuh ada yang bergaduh dengan security la apa la.. bertumbuk.. ada yang pengsan.. dan i ada dengar macam2 benda buruk.. i pon tak paham kenapa.. even bos i (editor) yang cantik itu pon kena carut sbb dia dapat masuk dengan senangnya.. sah sah la event dia kan.. ada ke patut diorang carut dia "ko ingat ko ada tag tuh bagus la! bohsia!" boleh?
yang peliknya bukan masalah tiket banyak atau tempat sempit.. mmg ok je kat dalam tuh nak fit mereka semua.. but then kenapa pihat sunway lagoon tidak membenarkan diorang ini masuk.. sebenarnya tidak ada masalah kapasiti atau apa.. semua berjalan dengan lancar didalamnya accept for toilet la agak sesak.. itu sahaja..
mungkin jugak sbb banyak family yang turun pada hari tu sbb cuti umum kan.. cuti apa tah lupa dah.. huhu
anyway tak der ape sngt la.. sumanya berjalan dengan lancar... band pon best2.. enjoy la walaupun penat berdiri dan mencuci mata katanya!!

kami harus mengive away the swag bag from roxy~~

also last minute voting booth~~

estrella performing ternyata~~ OMG!

hitz.fm Summer Hottie~~ Zainul, u r so shy cute!

the crowd~~ gila!

the fab 5~~

me, yana n suyi

again.. the people around surf beach~~

summer hunk~~ Engku Shafiq badan meletop katanya~~

Juanita Ramayah~~ Cover Girl!

crowd lagi~~

all summer hunks

yay~ i win!

US!

Pop Shuvit menutup tirai malam ittew~~

segala berjalan lancar.. kecuali leher i sakit gila for afew days sbb head banging katanya... huhuh best la walaupun kita sudah tua dikalangan budak2 muda.. suka katanya.. huhu hurm... i lambat update sbb kena siapkan report for mag dulu baru leh buat kat sini.. huhu pnat k.. huhuh
hurm ittew jer la kowt.. hahah

k tc uols~~
bubye..

1 comment:

Megat Eusofe said...

hua huaaaaaaaa
x-dpat gie
couse me ader kerja n bercuti ke pangkor
uhuhuhuhuhuhuhuh

jelous tu la