Sunday, August 17, 2008

dLm tRen otW baLik~~

hye ppl~~
seteleah beberapa hari pulang ke perlis barulah dapat mengupdate blog katanya~~
hurm hari tuh i balik nek tren agak ramai la..
tapi sebelah i takder org sampai kat tg malim.. so dr mana tah i tido je dengan mantuan tutup mata tuh..
sbb tren kan lapu dia pasang jer..
huhuh..
so sebelom naik adala sedeikit bekalan camtuh2 jer...
sebab mengharapkan makan di umah ku..
huhuh~~
tah, yg nih peach drink apa tah latest from starbucks~

filet o fish yang dah abis kena belasah~

dan halls untuk mengilangkan bau mulut selepas tersedar dari tidor~

kat butterworth penang at 530 camtuh kot~

me, almost nak sampai dah.. kat a.star kowt~

weeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

thrill x? hehehe

hurm selepas sampai atok i amek kat tren station kat arau.. i tot balik umah ada la makan rupanya nan ado.. terpaksa la pergi ke rumah auntie i yang nak kenduri tuh sbb nenek n mak i kat sana la.. so tolong2 skit2 pastuh melantak and then balik umah tertido tak g semayang jumaat.. pastuh petangnya i g amek kezen kat Unimap balik umah sebab esoknya mak dia balik for our uncle punya wedding~~

hehe tuh je jap nak update g tapi nak letak post laen.. bagi banyak skit post~~

:P daaa

1 comment:

Megat Eusofe said...

hahahah sama la kita
makan gula2 mints utk ilangkan bau mulut
:P