Wednesday, August 13, 2008

jGn geLi ok~

hye ppl~
post sebelom nih i cakap sakit kaki dan dah g jumpa doc kan..
nih la ubat dia kai kat me.
hurm ala2 product shoot gitew..
heheh
dia kasi vitamin C. mintak2 kulit cantik..
wah gitew pastuh dia kasi ubat than sakit n cream tuh~

ubat ubatan~

tgk la kaki i.. membengkak~

hurm tapi lepas letak ais dan sapu gel ittew seperti yang disuruh doc..
terus boleh catwalk katanya..
uols boleh? heheh
mmg cepat la berkesan...
i terus g kelas jalan kaki je uols dari sec 2 katanya...
hebat khan?
hehe k la

c ya!!

2 comments:

Megat Eusofe said...

Nie nak kene tuam sket
biaq ilang bengkak tu

me dulu
if bengkak2 couse jatuh nie

rebus telur
then telur yg panas2 suam tu tuamkan pada part yg bengkak !!

wahhhhh..macam nurse kampung plak bagi tips

:P

Hariz Iskandar said...

wah xsangka sampai bengkak cengitu? ko jatuh ke memang dia bengkak sbab menampung berat uol??? lama-lama bahaya ni!! ini dah jadi mcm edema uols... lama2 dpt varicose veins plak.. lepas tuh bolehla kiter potong terus kaki kan.. opppppppssss...