Sunday, August 17, 2008

triP ke dUsuN~


hye gentle reader~

wah ala2 mr manager gitew~

arini i kena bangun at 730am! i was like membunuh diri sendiri~

hahaha takder la sajer je..

pastuh mama i suruh g isi minyak n we all dah ready nak ke dusun kat sg Batu Pahat..

setelah beberapa lama bersiap i yg saket kaki nih pon gatal nak g kan.. huhu tapi dah letak ubat dulu.. lagipon bukan susah sangat pown..

kol 830 camtuh we all gerak la.. jap je 25 minit jew bawak keter..


ala2 kat oversea kan view dia? berangan kan aku!
takut tgk pokok nih..

pendakian~

banyak pacat so well berjaga2~


view kol 9 from the not-so-top la~

dah smpai di destinasi~

melantak durian fresh tapi keras a bit~


ni view dari celah celah.. tak tau nak letak caption.. LOL~


dulu ada pondok tapi dah roboh setengah~


weall melepak la penat.. i potong rambut AZAB!


tgh nak turun.. huhu takot!


view dari celah2 lagi~~


batu2 yang jatuh zaman2 dedolu~~


cantek kan??

tuh jer la i nak balik dah bye!

hiks!







3 comments:

Khairulius said...

wah i suka le pemandangan pic yg first tue..ala2 luar negara..
pokok yue tingginyer..talut i tgk

Megat Eusofe said...

ye la
macam kat brazil la plak
:P

huuhuhuhu
baguslah ada dusun

me just ada rumah sekankang kera jerk
:P

Hatta Dolmat said...

trip apa yg u pg nih kheme?
ayo..penatlah sayang oi...