Saturday, September 20, 2008

aMerica neXt toP moDeL cycLe 11~

hey ppl~
kat OU rite waiting 4 mamma mia at 1140 pm and now is 1050 camtuh.. omg lamanya nak tunggu so i bukak la apa2 yang patut kot.. tatau nak wat pe nak post la pasal antm 11 yang baru je membuang seorang lagi contestant selepas si pundek sharaun and nikeysha tuh.. hahaha
and now its time 4 u to go brittany..
she's pretty n ada macam jaslene cycle 8 eh? tapi tak tau la.. i dun mind pon sapa kuar.. i just a pertandingan.. hahaha
cantek kew?

this is one of the most malatop shot in the antm history, tyra cakap! ye ke?

kthnxbye~


4 comments:

F said...

i suke elina!

Azlan Mohamed said...

Hye Kheme.. suke tgk blog u

Kheme Rosly said...

i suka lauren brie.. hahaha dan dan la kan!!

Azlan Mohamed said...

hehehe.. i dah tgk dah bangkok love story... sedih la...