Monday, October 20, 2008

oPewN hOusE mY Lec! yuMMy maMam Agy!

heyya ppl~
i mmg dah agak dah org mmg suka wat open house masa middle2 raya kan.. so i dah ready gitu perut untuk menerima semua makanan yang akan dihidangkan kepada we all~~
so me n my fren and junior telah dijemput ke open house my lec kat puncak alam~
omg i kena drive my fren punya keter.. jauh la gak.. huhu ala2 pergi ulu mana gitu.. huhu
kenyang k sedap!

we all menunggu keter laen tak sampai2 huhuh~

my junior~

all my fren and junior~

me and my lec~

us!

us some more!

yay! nak balik dah!

tgk cactus i beli kat cameron pelik kan? huhu

motif sngt tetiba ada pic cactus tuh.. sajer jer wat controverss! huhu kitorang lepak agak lama gak.. makan banyak ada laksa ada kuah durian dan bermacam lagi makanan open house la.... hehehh dats all for now.
nak edit pic open house vass jap pastuh nanti i post kayh!!
peace!!!

:P

5 comments:

A A D said...

haha mmg best! x abes2 mencapap je keje nye... pantang sorang dua nk amek gmba, soplo lg mai join. gle weyh.. .


*perlu la kan letak pic cactus tu?*

Fashion Dept. UiTM said...

Amboi.... tak singgah pon rumah i....
SENTAP tau....

Kheme Rosly said...

perlu la cactus tu untuk tontonan ramai!
ahaks!

Nazima said...

'cantek' nye gmbo i lompat. . .

Afeeq said...

smart la pic kaktus tuh ...