Monday, June 1, 2009

keRja.


selepas tamat pengajian selama 3 tahun kini i telah memasuki alam pekerjaan.
tq to rizman ruzaini yg sudi mengambil i sebagai one of their team.
seronok bekerja dibawah mereka.
memang tak dinafikan susah menjadi designer.
perlu mengadap customer yg pelbagai, artis2, wartawan dan ramai lagi.
penat. walaupun seorang PA tapi pengetahuan fesyen sememangnya amat perlu.
dah nama pon PA kpd fashion designer. haha
penat. tapi bila masing2 pandai membawa watak2 sendiri dan dengan drama2 yg tiada skrip dan pengarah keadaan menjadi sangat relaks dan santai.
so pembawakan diri dan penyesuaian diri amat perlu untuk mengawal sesuatu keadaan atau plot kepada penceritaan itu.
wah tah mcm mane tah menulis.
tapi sekli lagi terima kasih kpd mereka2 yg selama nih tak jemu2 membantu i dari apa jua segi.
baik ilmu, wang, pengetahuan dan apa saja.
to my family espcially my grandma, en faizal my fashion"guru", seniors dan whoever yg close to me(u know who u r) semua2 la yg i tak mention.
u guys make my life complete.
ucapan award la kuar kot yer.
but thats what really terbuku dlam my mind rite now.
tq guys!
i dah masuk ke alam baru. bekerja.
cari duit sendiri tapi yg paling penting, belajar.
i baru je, eh baru sangat2 so kalau ada salah silap plz.
tegor me ok.

btw anyone yg nak wat tempahan dress ngan me sure no probs.
tapi i kna make sure dulu i free baru ok.
since i kerja with other designer so i have to give my comitment to my job.
tapi rizmanruzaini tak kisah if i nak continue my label but jangan la sampai mengganggu kerja i sebagai PA kpd mereka.
if i got free time like weekends or my off-day sure ill catch up with u guys k!
wish me luck. i wanna be succesful n useful to me, myself and everybody!
hugs!

4 comments:

akmalmohd said...
This comment has been removed by the author.
akmalmohd said...

kikii...
tahniah la yer...
u mmg besh pun memane la campak....insyaalah ada rezeki..........
jgn lupa i bila da jadi sumbudy nanti....
kikiki...

rd idewani zaini.nama kamek. said...

wat la bisnes kheme, start ur own label..
ko n fami..wat je girls!!

Hariz Iskandar said...

bila la aku boleh start kerja ni!!!!!!!!!!