Sunday, August 9, 2009

peNang~

haih pnat la todae 11 hb ogos 2009.
pnat ke? biasa je kot yer.
ok perjalanan arini bermula apabila boss mengejotkan i dr mimpi indah sbb kna antar baju at 930.
ado boss yg kejot kan.
pastuh g antar baju and then balik umah gedik2 jap pastuh at 1130 kuar balik sbb nak g antar baju kat umah zahida rafik and then jumpa makeup artist passkan barang customer katanya.
memula mcm nak singgah je skali ala2 termasuk parkin and then parkin la kejap.
pastu kete boss dah lama tak berbasuh, so basuh la katanya kat parkin klcc tew.
sekali dia kata lebey kurang2 jam la baru siap n we all ala mcm malas tapi terpengaruh jugak akhirnya.
pastuh tengah dok arrange2 tuh sekali boss dapat panggilan dari org jakel yg ada customer menuunggu.
nak tak nak kena la kesana balik. tapi kete tak siap agy.
haih kena nek teksi la.
seb bek jalan tak jam n dekat je pon.
tak menang tangan katanya.
bole huhuh.
pastuh dah siap di jakel kita kembalik ke klcc n lunch disitu walaupun sudah pukul 5 sebenarnya.
makan la kat apa tah chakri palace kebende tah.
sedapa la uols katnaya.
menjilat bagai wah gitu.
tak de la.
n then balik amik la keter.
alih2 kuar je dr parkin ujan lite2.
apa lagi kitorang ala2 sentap lite2 la.
huhuh ha itulah citer arini.
mlm nih ada big plan.
tgk la nanti i update what gonna happen tonite!
huhuh
berbalik pada cerita penang.
last week ke penang sbb ada wedding customer kat E&O Hotel or Eastern Oriental Hotel.
best hotel dia klasik mcm mane tah.
mlm before tu ada function kat jalan p ramlee.
function katanya.
ala2 la kot yer.
lepas tuh str8away ke penang.
adoiai ngantokzz kanzz tpi ku gagahi jugak.
hehe
best dapat nek feri pagi2.
masyuk.