Sunday, August 23, 2009

raMadHan meNjeLanG~

assalamualaikum.
wah pembuka bicara katanya.
bergeraknya jari jemari ini selepas ditegur oleh seorang wanita didalam lif yang menyuruh i update blog.
bole. malu i.
heheh ceritanya mcm nih.
first day puasa tinggal me n rizman je because yg laen banyak pulang ke kg la berbuka ngan family.
so demi mengisi masa tak berbuat apa2 rizman n me pergi meyetel kan membeli kaen2 kat jakel. so masa nak balik ada customer jap n then i mcm tak wat ape2 gi la nak antar barang lam keter. n then masuk je lif turun je bawah ada la 2 women n a guy masuk.
and one of the women tuh suruh i update blog i.
malunyer. sbb ada blog tapi malas nak update.
bole?
pastuh tak tau nak wat pe, kan dah berdua je boring la yer.
nak berbuka pon belom decide lagi kat mane. pusing2 rizman nampak banner buffet ramadhan terus call la reserve, sbb first day takot kang fully book pulak kan.
takut la makan2 buffet nih, silap mkan terkeluar balik.
mane taknyer tak bole nak kawal yer.
terus ke destinasi Pavillion.
memula nak tgk wayang tapi mcm tah la. malas kot yer.
pusing2 la jalan2 na masuk sini n sane.
huhuh pastuh masuk jaspal kan tgh nak sale gil babs!
i got rm300 bag for only 120 je.
best, tuh pon masih free. tq2.
pastuh jalan2 n rizman also get somethin for himself n terus la g renaissence, masa tuh dah kol 7.15 baru sampai.
terus la amik mkanan, tgh amik2 dah azan. tgk la rupa makanannya.
hmmm nih baru first round. azab kenyangyer.

best2

eh, jom makan.

dah tuh mengantok azab la yer makan dengan lahapnyer dan begitu banyaknyer.
balik tido, 59 kali kejot baru nak bagun masa tuh dah 11 ++ n rizman kebosanan di tahap gaban n if i masa tuh igat nak tido je terus sbb tak tau nak g mana. tak kuasa nak pikir.
huhuh tapi akhirnye tengok la wayang. citer orphan.
OMG best la gak. tapi tah la sampai la penceritaan nyer. nak tau g sendiri yer.
huhuhu
bali tuh g sahur ngan mr faizal hamid dirumahnyer n then balik ketiduran yang sangat bahagia. huhuh
ok bye

2 comments:

sreSHAziela said...

hello kheme..

wanita ker..?? nmpk tua erk my face.. heheheee..

thank for da update.. anyway i like to see any of ur latest design... blh kan kheme :)

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

aduh! Yummy!!! hey Kheme... miss u lah! how's life?