Monday, September 28, 2009

syawal 2009

sorry kerana lama tidak mengupdate blog disebabkan oleh memory kad yang mcam haram tak dapat digunakan dan pelbagai lagi masalah yang datang.
tetapi pic raya ada. heheh tapi raya biasa2 je tak dela beria sangat.
maktok tak sihat so mcm ala kadar la raye nyer.
nanti i pos picnyer yer.
maaf zahir dan batin n selamat hari raya.

disini bermula.







entah la skang nih mcam malas nak tulis caption. pepandai la agak yer.
hahah anyway selamat ari raya again and tak terlambat for me untuk memohon maaf kepada semua yg terbaca benda nih. bole?
walaupun ari nih dah mcm hari ke 20 raye tapi kemriahan tuh tidak terasa. jadi kepada sesiapa yang buat open house tuh ajak2 la.
macam nak makan ketupat plak rasanya.
tapi nak diet nih. konvo dah dekat.
nak kurus!
hehehe ok la
tc muah!

1 comment:

Namhkir said...

selamat hari rayaaaa :p