Friday, November 27, 2009

peNang~

hey ppls.
sorry lama tak update.
seperti biasa dengan alasan dan pelbagai permasalahan kan.
and the tajuk tuh tak sesuai sngt sebenarnyer sbb tak supposed p penang pon.
we going north sbb abg ruzaini kawin tapi at the same time ada customer fitting kat penang and kitorang stay kat penang satu mlm.

ruzaini n angelbuble.

yay dah sampai penang.

hajat dihati nak tido la kat hard rock hotel katanya. huhu tapi nak buat mcm mana cuti sekolah baru start kot yer. so mmg area situ mmg takde bilik kosong.
termasukla di sepanjang batu feringghi tuh.
so redha je la. tgk dari luar je.
sentap!

terasa macam berada si set2 kat movieworld gitu.

kan?

jikalau dah ke penang tak sah kalau tak makan nasi kandaq kan?
so destinasi biasa hameediyah la. ini pon mmg rizman yang bawak.
tak tau pon makan je sedap ke tak pon tak tau nak beza.
bole camtuh.

walaupun tak dapat tido kat hard rock hotel ttp nak g gak hard rock cafe.
huhuhu ok la so-so tapi lagu2 diorang main best gila.
hehehe

mari cuti2 malaysia.

view from top. 2 tengkat.

best gak takde dresscode, sbb dekat ngan pantai kot. huhuh
pakai serabai gilak.
aiyak!
no wonder tak dapat mlm tuh.

angel.

me.

yang asal nyer pergi sbb kenduri kawin tapi takde pic sbb kamera nih low bat yer.
huhuhuh kira dah mcm bercuti ke penang la nih. hehehe
now kat kg cuti rayer.
tapi petang nih nak balik dah.
huhuhu

2 comments:

qmal said...

besh!!!!!!!!!!!!!!!!

Hariz Iskandar said...

hey hameedeyah tu our family's favourite!!! abah aku slalu bwk kiterang gi makan situ... rindunya time kecik2.. tapi aku xtau camne nak gi situ sendiri... nasi kat situ sedap gila.. god, thinking about it makes me salivate...