Monday, November 29, 2010

apsal x komen blog I? haha

hello.
korang bukan nak komen pon.
walaupun selalu tersasar seperti mana janji setiap hari nak update blog.
bkn bermakna i x masuk opis.
tapi kerja banyakkkk.
huhuhu mana nak update twitter lagi bbm lagi.
dengan kelembapan blackberry curve 8310 aku tuh.
paham2 la yer.
so hari ni masih dalam period kerja banyak sambil dengar lagu ressa herlambang dan kesejukan yang ter amat masih sempat untuk mengepost kerana kebosanan.
berbekalkan leesa formula yang dapat masa event dan biskut beriaisng yg juga dapat kat event
aku makan lah dan mula menaip laju kerna masa tinggal 2 minit jelagi.
pastu kena sambung kerja.
foto dibawah ini adalah foto last week.
ketika minggu kerepek.
makan kerepek je iaitu kerepek ubi pedas/black pepper dan original.
ni muka2 hantu makan kerepek di opis da bertabur dia merata-rata.

ado? kau ado?
ok bye

3 comments:

afiq said...

updatelah selalu yea. :)

qmal said...

ha aku dah komen ne kakak..puas hati ko????

Khairulius said...

meriah intrend