Sunday, January 16, 2011

200

morning peeps.
maaf ye. mmg la terdiva skit sbb lambat giler mengupdate blog.
im so sorry walaupun bukan la ramai yang membelek blog yang sering bersawang ini.
tetapi i suda melanggar etika sebagai seorang yang mempunyai blog.
ibaratnya macam ada kereta tapi xbawak. ke salah tuh.
anyway title 200 berarti ini baru post yang ke 200
bukan tertinggal atau apa.
hahaha apa pon slamat tahun baru.
masih tidak terlambat kan?
(matilah)
kemana destinasi tahun baru anda?
hmmm new year gateway ku pada tahun ini dekat aje.
cuma 1008 km je dari kl.
PATTAYA!
huhuhu. what is the first thing came across ur mind when i mention about Pattaya?
yes! correct! beach! bestttttt!!!




















ala2 short trip je sbb i ada 2 nights kat pattaya n one night only haha kat bangkok.
but its ok sbb bole hav fun bersama rakan2.
hehe hav fun sangat!!
ni pic dari kamera hatta je. yang lain xsempat.
enjoy.
later kalau rajin i add caption.

1 comment:

YusRa said...

maggie!!!
follow me back
www.yusrasuperstar.blogspot.com