Thursday, July 23, 2009

bLog berSawaNg.

maaf la kepada semua.
huhu. lama tak update kot yer.
bukan ape.
ada la masalah2 yg tak dapat dielakkan.
seperti kekunci noktah di papan keyboard yg telah ilang membuat kan diri ini malas mengupdate blog.
di kala kesibukan yang melanda dimana hari raya yang bakal menjelang tiba dan pelbagai lagi aneka acara dan kerja yang perlu dihabiskan.
jadi di kesempatan balik dari menghantar baju customer di damansara perdana digunakan sepenuhnya kerana boss(RnR) tidak menyedari kepulangan I.
hahah so sempat la menulis sbentar.
ape ye nak update.
entah la gambar pon tatau kat mane.
kita update je la kot yer apa yg patut.
janji ada gambar kan?
bole tgk2.
wah gitu!

hmm aritu my bosses bawak me n angel n hafiz g genting.
sbb saje la macam ala2 farewll untuk hafiz la sbb dia dah abis internship kat sini.
huhuhu
tapi dat day kat genting mmg sejuk gila la.
tak pnah rasa sejuk mcm tuh.
tah2 10 darjah je kot.
mmg sejok gila.
huhuh tapi best feeling la kot yer.
i tak maen sngt just enjoy the view n enviroment.
haha tapi ok la best!

mcm mane tah!

bkn feeling yer. mmg sejok sngt!

malas nak tuls caption.

hafiz n me.

cantik tak my new gladys? huhu

hmm dah dua bulan++ la i keje ngn RnR.
so far ok n ade la bit here n there nak kena improve.
huhuh its ok. hehehe

bz mmg la bz tapi kekadang free2 gak. so pro cons.
the intense r there n thats make me learn how hard life is.
huhuh poyo je.

so dah 2 weeks in a row shooting with Diva no.1
Siti Nurhaliza both location kat KL which is Concorde Hotel n Ritz Carlton Residences.
all for Hari Raya. huhuhu
masa kat concorde sempat la mencuri masa mengambil gambar di suite yang pernah didiami oleh Micheal Jackson dikala kehadiran beliau kesini menjayakan konsert di KL.
mmg bilik tuh tidak dirent kan kepada siapa2 yang ingin menyewa kerana mcm jadi hak ekslusif hotel tapi ada la gak few hartawan n dermawan yang baik ngan owner tuh diberi tidor kat situ.
huhuh






caption malas nak tulis. assume sendiri la kot yer.
huhuh




feeling katanya. huhu

ok la bye. nanti update g.
hehe

1 comment:

qmal said...

u know wat...
i pasang blog u semata nk dgr susunan lagu blog u ok...
haha...
mish kamu kheme!!!