Sunday, August 2, 2009

guEss wHut?

hye ppl.
ok tak pic baru me?
paling terbaru pasal i adalah i terdampar dia atas katil selama 3 hari yer.
diulangi 3 hari.
3 hari tidak berbuat apa2 dan sebarang pekerjaan.
tido jer. rupanya sawan kucing. eh takde la.
balik dari langkawi aritu.. langkawi?
ha jgn tak tau. sempat ke langkawi sekejap yer.
dapat main jetski la apa kebende semua tak sempat jejak tanah KL nih kat airport lagi dah demam. bole.
dalam flight macam org mabok. walaupun i kental sebenarnye.
hah, pastuh balik je dalam taxi pon tido2 ayam la yer.
dah sampai mandi n terus tido buat 3 hari katanya.
takde la the next day nak g la checkin H1N1 tu kat hUKM.
punya la ramai manusia. last2 pergi kat private klinik je.
habis duit aku tapi nan ado tak baik pon.
so balik dr langkawi wed n ari sabtu tuh dah tak tahan pergi HKL sbb kat kl nih HKL n Hospital Sg BUloh je yg ade saringan H1N1 nyer.
pergi la meragas teksi ke KL yg tgh bz dengan reformasi azab tah macam mane tah!
ok la cut the crap dah abis semua tuh amik darah bagai amik ubat segala manikamnyer dah setel catwalk la ke monorel la sbb tau kalau nek cab mampos aku kena ketok dah la ada 20 sen je dalam wallet. wah gitu.
yg penting pergi pavilion la dalam dok bernyawa pon ala2 tak lepas je gitu.
berpeloh azab tapi nasib baik beg i yg cantek tuh di isi dengan perfume2.
padahal ada 2 je n g la carat club ada udangan fashion show batik eh songket terengganu.
g la kat sane pose sini pose sane pastuh makan ngan en faizal n da team semua pastuh balik ngan zZ. dah balik umah punya la hyper tak hengat nih. sampai skang hyper lagi walaupun tekak nih ala2 nak terchabot dah batok tak baek lagi.
the next day ada event nona 4 raye untuk sumone la n it really a good things that been brought out to us from tv3 n sngt touchin.
tu yang ada gambar tuh. ngan tok pah saja la rindu lama tak dengar berita.
makin cantik makin muda. maklomla org pandai jaga kan.
wah gitu gossip pulak. yer la mak ayam2 kot dia kot yer.
matilah kalau ada org bace. ok whatever.
pastuh dah abis g la ikea ngan rnr team plus en faizal datang join same makan kat ikea.
pastuh suppposed mlm before tgk the proposal tapi tak sempat so nak tunaikan hajat tuh arini la tgk. sekali boss ajak g ou tgk kat sana katanya.
rupanya dia belanja tgk gold class. wah apa lagi feeling walaupun duduk sorang diri tiada teman sbb weols ber7. well thats fine 4 me. hehehe
ok ryan reynolds mmg i punya. whatever it is. titik.
hmmm thats all for now kot.
i guess. hehehe
nak g cari mr reynolds jap yer.
babe, where r u? wah dah gila.
bye

diva kot yer. I senyum cemane tah. huh.

4 comments:

qmal said...

memang gigih la u neh.....
i baca pun penat ne ha....
pape pun windu kamu senior!!!

didi said...

wah konfius sebenarnye kau ni demam ke tak kheme..papepun mendoakan kesejahteraan mu..semoga bebas dari sebarang penyakit...amin....

Nazima said...

ryan reynold tu penting.

Kheme Rosly said...

kan.. hehhe i demam la..
takkan nak memaen kot yer.
huhuh
nak ryan!!!