Monday, January 4, 2010

triP to PD~

salam tahun baru!!!
ya allah dah lama gila tidak mengupload eh mengupdate blog nih.
mintak ampun dah maaf kerana memory card ada problem la.
walaupun blog nih ala2 suam suam kuku je. tapi masih ada yg menunggu ia di update. gitu.
anyway as what written kat headline tuh, kami di RnR telah menerima undangan majlis ulangtahun Hatta Dolmat di Port Dickson. gembira rasa dihati kerana dpat turut serta memeriahkan majlin yang bertemakan HeadGear itu. macam2 headgear la yg dapat dilihat, termasuk yg tak de kene mengene dengan headgear. anyway hatta happy burfday okay. let bygone be the bygone. gitu. hidup kena move on. carry on jugak boleh digunakan ye. kalau dah jumpa on! bole mcm tuh? ahaks.


slamat hari jadi!

semoga terus success!!


and sekali lagi dengan adanya occasion mcm nih boleh la kami bercuti. nak dijadikan cerita pulak PD mmg pack gila that weekend and most of the hotel fully book. mungkin dah rezeki kitorang nak dapat merasa tempat baru nih.
the legend international water homes PD baru je bukak sebulan mcm tuh. katanya tak tau la betol ke tak. huhuhu
and the price sangt2 reasonable dengan apa yg ditawarkan kepada kita. huhu

view from car park

path menuju ke bilik.

2046 bilik kitorang. and luckily kitorang dapat seaview katanya. receptionist tuh pon cam pelik kalau nak seaview selalunya kena book 2week in advance katanya. dah rezeki. hehe


so this is the room. apa tah namanya. very roomy and spacious. rasa mcm kat rumah. matilah rumah seniri mcm hotel nih. ahaks.



ni pintu yang membawa ke pool.

bilik air yang terang benderang. ahaks!

toiletries aigner katanya!

private swimming pool.

syahdu rasanya. huhu.

this is the place. huhuhu mmg best. dengar citer masuk 2010 harga dah naek dah. heheh entah la. tapi mmg best gile tmpat dia. tak tau nak cakap mcm mane tah. masuk dalam bilik menjerit2 dok feeling antm top 4 ke tahiti gitu. ahaks! matilah!
hiks bye

3 comments:

afiq said...

uishhh bes gilak.. aku yang n9 nih pon xtau tempat tuh wujud.

A A D said...

gle kewl tmpt tu kheme!

*segera booking*

wahahaha~

Kheme Rosly said...

hahaha.. kan.. amazed sekejap...
huhuhuh mari2 mari..