Monday, January 4, 2010

pergi sudah tinggalkan aku.



so 2009 dah melabuhkan tirai dan 2010 menjengah menunggu kita mengisi setiap hari dengan penuh makna. so dah 365 berlalu.
adakah azam tahun lepas dah berjaya dilaksanakan?
bagi saya tak semua yang kita ingin kan akan kita dapatkan. berangan bole la.
tapi tak pa. kalau ada angan2 baru ada usaha. tapi untuk certain thing ajelah yang bole digunakan ok.

anyway 2009 meninggalkan pelbagai kenangan yg sangat manis dalam hidup. seryes mmg banyak kenangan manis. sangat2 manis. haha
tapi hanya diri sendiri la yang tahu.
lebih dari itu i prefer to keep it secret. hmmm

tapi ada gak yg tak best. bit klise tapi i mmg rindu zaman di shah alam. huhuh walaupun sama je apa yang skang nih tapi i miss shah alam.
skang i dah paham perasaan nik.
huhuhu takpe nik. we still gurlfrenzzzz, remember?
hahahah zaman di final year mmg tak dapat dilupakan.
mengajar erti hidup sngt. betapa susahnya hidup kita kalau tak usaha mmg takkan dapat
apa yang kita inginkan.

mungkin Allah dah aturkan hidup kita mmg tersangat elok dan sempurna dah. cuma mcm mana kita corakkan hidup kita what you want to be terletak di atas bahu sendiri.
kadang2 Dia x bagi kita apa yg kita inginkan mungkin ada hikmah disebalik kejadian.
kadang2 hidup nih tak perlu nak merungut sangt. cermin diri sendiri.

gunalah segala apa yang ada selagi bole. entahla hari ini mmg mcm emosi skit.
sbb free nih boss tgh lepak2. heheh alang2 taktau nak update apa. this is not luahan hati. cuma how hard life is. but in a way menjadikan kita lebih matang. life masa student n kerja is way different. same goes to tekanan masa student n dah kerja. haha sngt berbeza.

how bout u guys? 365 hari uols diisi dengan apakah? heheh bak kata seorang teman rapat, apa yang kita lakukan pada malam tahun baru itulah mencerminkan kita dan apa yang akan kita harungi lagi 365 hari mendatang. hahah mungkin betol. agak setuju tapi depends on the situation la. haha so sy dah masuk 24, walaupun burfday dah ujung2 tahun. hehehe.
rasa macam baru je maktok antaq pi sekolah masa darjah satu.
i wish i can turn back time. kan?

bagaimanakah anda spend time during new year's eve? hmmm for me sedikit berpesta enuff la untuk kita meraikan 2009 yang telah meninggalkan kenangan pahit manis dalam diari hidup kita. kan?

1 comment:

RR said...

hyee..hw ru?
ok, wronng cmmnt for a post.but, hw ru? lol