Wednesday, February 10, 2010

M A G I K A

hey ppls.
dah lama rasanya tak update blog nih nih. huhu.
alang2 dah bangun awal nih update la sket.
smlm 10/2 ada premier tayangan cerita MAGIKA arahan KRU Studio.
mengisahkan tentang 2 beradik ayu n malik.
si malik ni ala mcm nakal gitu la membuatkan kakaknya naek hantu n last2 sekali dia jatuh kedalam perigi buta yng membawa dia ke dunia MAGIKA. katanya!
so kat sana jumpa la dengan apa benda tah n then kakak dia pon ikot sama jatuh dalam tuh sebab nak cari dia.
all the cast r superb la kot yer. mmg suma dikalangan diva dan hero2 malaya yer. hehe
must watch malay movie. ke? entah la. i was thinkin nak tgk sekali lagi tapi tak tau bila keluar sbb bkn dalam masa terdekat nih. kalau nak rasa keseronokan tgk cerita melayu.
dont feel hesitate, beli tiket n tgk. layan la. hehehe

tgk sini :)

1 comment:

RR said...

mcm best...
ramai ckp nak tgok..but when is it cmng out?